10 FEB

Søknadsfrist for breddegaver er 10. februar!
Har du et prosjekt du trenger penger til for å realisere kan du søke hele året.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan SpareBankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

SpareBankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester på www.sparebankstiftelsenjln.no. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Catch Media er SpareBankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal sin databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren hos Webhuset. Det er kun SpareBankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal, Catch Media og Webhuset som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom SpareBankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal og Catch Media regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. SpareBankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Addthis" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

Søknadsskjema og behandling av data

I forbindelse med søknader om gavetildelinger fra SpareBankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal registrerer stiftelsen personopplysninger i form av navn, epost-adresse og telefonnummer for kontaktperson hos søkeren. Disse opplysningene blir kun brukt som grunnlag for å gi svar på søknaden til kontaktperson. SpareBankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal beslutter tildelingene, men SpareBank 1 Ringerike Hadeland bistår stiftelsen med administrering og vil på denne måten ha innsyn i de innsendte opplysningene. Det er regulert mellom en egen databehandleravtale at SpareBank 1 Ringerike Hadeland ikke kan benytte disse opplysningene til andre formål enn å bistå SpareBankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal med administreringen. Opplysningene blir ikke distribuert til annen tredjepart hverken av stiftelsen eller vår databehandler/systemleverandør, m.v. Personopplysningene blir oppbevart elektronisk som del av søknaden.

Dersom søker/kontaktperson ønsker at disse opplysningene skal slettes eller ønsker innsyn i hva som er lagret, kan vedkommende henvende seg til stiftelsen.

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Publisert: 29.12.2016, Sist endret: 10.07.2018

Aktueltarkiv